Adele hitter i Danmark

Den 24. januar udsendte engelske Adele sit andet album med titlen: “21”, og den har danskerne været så glade for, at den ikke har været ude af top 10 på iTunes’ danske albumliste siden. Det har medført, at “21” er gået guld i Danmark med 10.000 solgte eksemplarer.

Adele har arbejdet sammen med den legendariske producer Rick Rubin (Johnny Cash, Jay Z, Red Hot Chili Peppers etc) og Paul Epworth (Plan B, Bloc Party, Florence & The Machine) om at lave albummet “21”. Tillige er singlen “Rolling in the Deep” gået guld som single-download med 15.000 solgte eksemplarer og har herudover været P3’s “uundgåelige”. Succes avler succes og singlen er også gået guld igen da den blev streamet mere end 50.000 gange.

I Adele’s hjemland UK er “21” gået firedobbelt platin. I USA gik albummet (i udgivelsesugen) direkte ind som nummer 1 på den amerikanske albumliste og har på nuværende tidspunkt solgt mere end 600.000 eksemplarer i USA.

Hvis du vil høre Adele live, så kan du besøge Store Vega den 10. april, hvor Adele giver koncert.

Hvis du har problemer med at se scenen fra dit ståsted, så kan du med fordel investere i et par kontaktlinser eller briller. Husk at rense dine kontaktlinser med kontaktlinsevæske.

Posted in Musik