Skal du stifte nyt selskab?

Der har været mange ændringer i mulighederne for selskabsstiftelse her i landet igennem de seneste år. F.eks. er en helt ny selskabsform kommet til i skikkelse af det såkaldte Iværksætterselskab forkortet IVS. Her er der mulighed for at stifte selskabet for 1 krone. Det giver en helt anden mulighed for at komme igang med sin virksomhed med begrænset ansvar helt fra starten uden at skulle gribe dybere i lommerne for at stifte et Anpartsselskab (ApS) eller Aktieselskab (A/S).

Men der er stadig et vigtigt regelsæt omkring driften af et Iværksætterselskab (IVS) som du skal kende samt nogle begrænsninger i forbindelse med opsparing af selskabskapitalen løbende fremfor indskydelse af selskabskapitalen helt fra starten.

Du bør også tage hensyn til hvordan du vil køre dit bogholderi og om der skal tilknyttes en revisor eller fravælges revision. Det kan derfor godt betale sig at få god rådgivning i forbindelse med, at du stifter et Iværksætterselskab (IVS). Du kan læse meget mere om hvilke overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med stiftelse af f.eks. et Iværksætterselskab på Advodan advoktars hjemmeside.

Hvis du går i gang som selvstændig kan du stadig være medlem af en fagforening. Du kan undersøge arbejdsmarkedsdirektoratets tilfredshedsundersøgelse for at finde frem til den bedste fagforening.

Posted in Musik